Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Μικρά μηχανήματα εργαλεία για μικρούς καλλιεργητές

Μικρά μηχανήματα εργαλεία για μικρούς καλλιεργητές

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των μικρών καλλιεργητών είναι ο τρόπος συλλογής του καρπού των σιτηρών, ειδικά όταν αυτά σπαρθούν σε χωράφια με περιορισμένη πρόσβαση ή κάτω από ελαιόδεντρα. Μια έξυπνη λύση-πρόταση υπάρχει στο video που ακολουθεί.
Το κόστος αγοράς ενός παρόμοιου μηχανήματος δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι απαγορευτικό αν υπάρχει καλή διάθεση για συνεταιριστική χρήση του μηχανήματος από δύο ή περισσότερους γείτονες.

Threshing Wheat with a Treadle Thresher

A scene shot for the documentary on the book Surviving Off Off-Grid shot while we are threshing our wheat harvest with a Treadle-powered Wheat Thresher. Check out and support the making of the documentary at:http://offoffgridmovie.com/ Read about Off-Grid Living in Michael Bunker's book Surviving Off Off-Grid - available at Amazon. Follow what is going on at the farm at http://michaelbunker.com, of on Facebook athttp://facebook.com/michaelbunker. The thresher was purchased from backtotheland.com.

TOPEX Mini Combine Harvester TOPEX-130 - Harvesting in Africa

For information contact : nulux@airtelmail.in or info@nuluxindia.com

Mini-Mähdrescher Claas SF

reaper & binder combine harvester

Διαβάστε ακόμη:Με το άλογο στο χωράφι

1 σχόλιο:

  1. 5ΞΕΝΥΧΤΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΕΛΑΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ BLOG ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ,ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΝΕΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ.
    ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.