Ο Χριστιανός το λιοντάρι και οι δυο μπαμπάδες του

Ο Χριστιανός το λιοντάρι

Η ιστορία του "Χριστιανού" λιονταριού

Την δεκαετία του 60, δυο φίλοι, ο Τζον και ο Έις, αγόρασαν από ένα πολυκατάστημα του Λονδίνου ένα λιονταράκι. Το πήραν σπίτι και το περιποιήθηκαν και το μεγάλωσαν όπως άλλοι κάνουν με κατοικίδια. Ο ιερέας της ενορίας φάνηκε πολύ συνεργάσιμος και τους επέτρεψε να το παίρνουν βόλτα στους κήπους της εκκλησίας. Κάποια στιγμή το λιονταράκι, που του έδωσαν το όνομα Χριστιανός (Christian), μεγάλωσε και δεν το χωρούσε το σπίτι τους.

Αποφάσισαν λοιπόν να το επανεντάξουν στο φυσικό του περιβάλλον. Έτσι το λιοντάρι κατέληξε στην Κένυα σε κέντρο προστασίας λιονταριών. Ο Χριστιανός προσαρμόστηκε γρήγορα στις νέες συνθήκες και έκανε μάλιστα και φίλους.

Ο Χριστιανός το λιοντάρι

Ένα χρόνο μετά, οι δυο φίλοι αποφάσισαν να ταξιδέψουν μέχρι την Κένυα για να δουν πώς περνά το λιοντάρι. Ο φόβος τους ήταν μήπως τους ξέχασε και απέκτησε τις συνήθειες των άγριων λιονταριών. Έψαξαν και περίμεναν αρκετή ώρα μέχρι που το λιοντάρι, ο Χριστιανός, έκανε την εμφάνισή του. Πήγε προς το μέρος τους και όταν έσμιξαν η χαρά και η ευτυχία και των τριών δεν περιγράφεται. Ευτυχώς που υπάρχει το βίντεο που κατέγραψε την ευφορία της επανένωσης τριών παλιών καλών φίλων.

Διαβάστε ακόμη:Δωρεάν βιβλία για κοτόπουλα και κότες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα