Ψωμιά και ζύμες

Ψωμιά και ζύμες

Ψωμιά και ζύμες: Το πρώτο βιβλίο της μικρής κουζίνας

Ένα βιβλίο, με 56 συνταγές για ψωμιά, κριτσίνια, γλυκά ψωμιά, αρτοσκευάσματα, γιορτινά ψωμιά και ζύμες, γραμμένα αναλυτικά, έτσι ώστε να ικανοποιούν τον κάθε αναγνώστη και λάτρη της κουζίνας. Από τον πιο άπειρο, μέχρι τον πιο έμπειρο.
Το βιβλίο εκδόθηκε στις αρχές Δεκέμβρη του 2009 και κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2010. Αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο και έτσι κυκλοφορεί ήδη στη 2η έκδοσή του.

Ψωμιά και ζύμες

To βιβλίo, μπορείτε να τo παραγγείλετε στο email μου ή στο τηλέφωνο 2695042215 στο Έντυπο. Η τιμή είναι 20 ευρώ το καθένα, το Έντυπο το στέλνει με ΕΛΤΑ, χωρίς να χρεώσει τα ταχυδρομικά έξοδα. Για αποστολές στο εξωτερικό, υπάρχει άλλη διαδικασία αποστολής και χρέωση, για την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε με email.

Ψωμιά και ζύμες

Επίσης, τo βιβλίο μπορείτε να τo βρείτε στα βιβλιοπωλεία της Πρωτοπορίας (Πάτρα, Αθήνα, Θεσαλονίκη), Ιανός (Αθήνα, Θεσσαλονίκη), Ευριπίδης (Αθήνα), όπως μπορείτε να τo παραγγείλετε από κει on line.

Πηγή: Μικρή κουζίνα

Διαβάστε ακόμη:Φτιάχνω ζυμωτό ψωμί με προζύμι

3 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ για την αναφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγγελική μην ευχαριστείς για τίποτα, σκεφτόμουν εδώ και καιρό να αναφερθώ στα βιβλία σου, όχι μόνο γιατί μου αρέσουν τα βιβλία και η μαγειρική αλλά και γιατί είσαι δημιουργικός άνθρωπος και το δείχνεις με τις συνταγές από το blog σου.
    Εάν περάσεις από τα μέρη μου, έλα να σε κεράσω βιβλία μαγειρικής και άγρια χόρτα από το χωράφι μου… κοντά είμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαστε κοντά; Σοβαρά;
    Ευχαριστώ και πάλι!

    (αν δεν χρειάζεσαι τη λεκτική επαλήθευση βγάλε τη! Μόνο μπελάς είναι :-) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα