Λικεράκια και σερμπέτια

Λικεράκια και σερμπέτια

Λικεράκια και σερμπέτια: Το δεύτερο βιβλίο της μικρής κουζίνας

Τα δέκα χρόνια εμπειρίας πάνω στα λικέρ, μαζεύτηκαν και έγιναν βιβλίο. Ένα βιβλίο, με 50 συνταγές για λικέρ, 16 επιπλέον συνταγές για λικέρ, παραλλαγές πάνω στις βασικές, 10 συνταγές για σερμπέτια (σιρόπια) χωρίς αλκοόλ, 14 συνταγές για γλυκά και φαγητά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα λικέρ και τα σιρόπια μας. Το "Λικεράκια και σερμπέτια", είναι ένα από τα ελάχιστα βιβλία που κυκλοφορούν στην Ελλάδα με θέμα αποκλειστικά τα λικέρ. Εκδόθηκε και κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2010.

Λικεράκια και σερμπέτια

To βιβλίo, μπορείτε να τo παραγγείλετε στο email μου ή στο τηλέφωνο 2695042215 στο Έντυπο. Η τιμή είναι 20 ευρώ το καθένα, το Έντυπο το στέλνει με ΕΛΤΑ, χωρίς να χρεώσει τα ταχυδρομικά έξοδα. Για αποστολές στο εξωτερικό, υπάρχει άλλη διαδικασία αποστολής και χρέωση, για την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε με email.

Λικεράκια και σερμπέτια

Επίσης, τo βιβλίo μπορείτε να τo βρείτε στα βιβλιοπωλεία της Πρωτοπορίας (Πάτρα, Αθήνα, Θεσαλονίκη), Ιανός (Αθήνα, Θεσσαλονίκη), Ευριπίδης (Αθήνα), όπως μπορείτε να τo παραγγείλετε από κει on line.

Πηγή: Μικρή κουζίνα/

Διαβάστε ακόμη:Πως χρωματίζουμε τα ποτά

1 σχόλιο:

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα