Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

Δωρεάν σεμινάρια Ανθοκηπουρικής από το Ι.Γ.Ε.

Το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ) διοργανώνει δωρεάν σεμινάρια Ανθοκηπουρικής (Ανθοκομία - Κηποτεχνία - Συστήματα Αρδεύσεως - Δενδροκομία - Λαχανοκομία) διάρκειας 500 ωρών που απευθύνονται σε ανέργους, ηλικίας από 20 έως 35 ετών.

Αιτήσεις θα γίνονται στα γραφεία της Υπηρεσίας (Λεωφόρος Κηφισίας 182, Κτήμα Συγγρού, Μαρούσι), στον πρώτο όροφο του κτιρίου Κριμπά από τις 5 έως τις 28 Ιουνίου 2013 και ώρες από 13.00 έως 20.30.

Πληροφορίες: κος Βαβουράκης Νικόλαος, τηλέφωνο 210.80.83.312,
Κτίριο Κριμπά (1ος όροφος), από Δευτέρα έως και Πέμπτη και ώρες 13.00 με 20.30

Πηγή: news.agrigate.gr

Διαβάστε ακόμη:Πως να γίνεις κηπουρός

2 σχόλια :

xolidoxos είπε...

Τα σεμινάρια είναι σίγουρο ότι είναι δωρεάν ? Μια πρόχειρη ματιά που έριξα στο site του Ι.Γ.Ε βλέπω ότι ζητάνε κάποια δίδακτρα και υπάρχουν κάποιες επιπλέον χρεώσεις για εξοπλισμό και σημειώσεις. Ίσως κάποια άλλη εποχή μία 200άρα ευρώ, χωρίς τα εισιτήρία ή τα καύσιμα μετακίνησης προς το ΙΓΕ, να θεωρούνταν δωρεάν και μάλιστα για άνεργους. Μήπως γνωρίζετε κάτι παραπέρα δίχως να χρειαστεί να τηλεφωνήσω ? Ευχαριστώ.

Θεόδωρος Κ είπε...

Xolidoxe δυστυχώς δεν γνωρίζω περισσότερα, αν επικοινωνήσεις και μάθεις περισσότερα ενημέρωσε μας, για να μάθουμε και εμείς αν τελικά το δωρεάν είναι αληθινό