Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

Μετατροπή παλιού λεωφορείου σε σπίτι

Πως να φτιάξεται ένα παλιό λεωφορείο σε σπίτι

Μετατροπή παλιού λεωφορείου σε σπίτι

Μετατροπή παλιού λεωφορείου σε σπίτι

Πηγή: A bus for us

Δείτε ακόμη:Μετατροπή παλιού λεωφορείου σε κινητό θερμοκήπιο

13 σχόλια :

  1. Αλλιώς δεν γίνεται να γεννήσουν τα Παγώνια ; Και πως γίνεται να τα κανω να συμπεριφέρονται σαν κότες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mpravo orea kataskeyi ekana kai ego kati paromio alla to moter pou tha topothetiso einai tou plintiriou kai an xeris kapios na mou pi liga logia gia tin sindesi tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια ποικιλία παράγεται περισσότερο στην Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Αγγελή καλημέρα.
    Μετά απο αρκετές δοκιμές εδώ και τρείς μήνες κατέληξα σε ένα σιτηρέσιο με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.
    Είχαμε μιλήσει αρκετό καιρό όρον για το επεξεργασμένο ηλιάλευρο για να έχει λιγότερη κυταρίνη. Το μείγμα που έφτιαξα λοιπόν είναι:
    35 κιλά σιτάλευρο
    35 κιλά κριθάλευρο
    105 κιλά καλαμπόκι
    35 κιλά βήτες
    40 κιλά ηλιάλευρο επεξεργασμένο
    50 κιλά σόγια μη μεταλαγμένη
    25 κιλά μαρμαρόσκονη
    5 κιλά φωσφορικό διασβέστιο
    1 κιλό αλάτι
    και 4 κιλά βιταμήνες και ιχνοστοιχεία.
    Οι ποσότητες είναι έτσι γιατί ο μύλος που τα ετοιμάζει δεν μπορεί να μου φτιάξει λιγότερα απο 300 κιλά. Ολα αυτά βγαίνουν 11 τσουβάλια 30άρια με τιμή 13 εύρω το τσουβάλι.
    Το αποτελέσματα είναι να περνω πάνω απο το 60% αυγά απο 65-73 γραμμάρια, 3 % αυγά γίγας 75-100 γράμμάρια και τα υπόλοιπα γύρω στα 60 γραμμάρια. Το βασικό επίσης είναι οτι δεν έχω απώλειες, τα πουλάκια μου δόξα το θεό είναι υγειέστατα και δεν έχουν κόψει καθόλου να γεννούν, ακόμα και την περίοδο της πτερόριας.
    Είναι δε απλές κότες υβρίδια (90 σχεδόν 1 χρόνου και 35 7 μηνών).
    Ευχαριστώ για την βοήθεια, έχετε ένα θαυμάσιο μπλογκ με πολύ χρήσιμες συμβουλές. Να είστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κώστα γεία σου, ο φωσφορος είναι υπερβολικός για μια τέτοια ποσότητα (ρίξτο στο1,5 κιλό), το μαρμαρό πολύ λίγο πρέπει να ειναι απο 7-8%, με το κριθάρι και το στάρι ανεβαζεις πολύ το κόστος επιπλεον το χρώμα θα είναι πολύ ανοιχτό εκτος αν ο ισσοροπιστης εχει καροφύλλη και δεν σε νοιάζει. Βιταμινες και ιχνοστοιχεια γιάτι 4 κιλά? επίσης η πρωτεινη ειναι πολύ ρίξτην δεν υπάρχει λόγος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγγελή καλημέρα, σ'ευχαριστώ για την απάντηση.
    Το μάρμαρο με 8% στα 330 κιλά βγαίνει 26,5 κιλά. Βέβαια και εχει καροφύλλη για το χρώμα, αλλά με τι να αντικαταστήσω κριθάλευρο και στάρι? Βιταμήνες και ιχνοστοιχεία είναι περίπου 4 κιλα βάζουμε περίπου 2%,και τα φτιάχνει ο μύλος δεν είναι compivit.Όταν λές να ρίξω την πρωτεΐνη πόσο να βάλω σόγια και ηλιάλευρο, βάζω αυτές τις ποσότητες γιατί είναι τα τσουβάλια τόσο.
    Σ'ευχαριστώ και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλησπερα σας εχω προβλημα με τις κοτες μου.απλα εχουν σταματησει να γεννανε!! τι να κανω??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα,
    έχω 4 κοτούλες που ξετρελλαίνονται να τρώνε τα τριφύλλια του κήπου μου. Αναφέρομαι στις κίτρινες οξαλίδες. Κάποιος γείτονας μου είπε σήμερα ότι μπορεί αυτό να τις βλάψει. Θα με ενδιέφερε πολύ η γνώμη σας.
    Ευχαριστώ και καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημήτρης Βασιλειου4/07/2015 01:03:00 π.μ.

    Καλησπερα θα μπορούσε καποιος να μου πει που θα βρω τους πλαστικους δακτυλιους? Καποιο μαγαζι η κ τηλ αν γίνεται ευχαριστώ::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιωργος Μαλτεζος4/20/2015 10:48:00 μ.μ.

    Καλησπερα!!!!!Θα μπορουσε καποιος να μου πει που μπορω να βρω τις ακιδες καουτσουκ που μπαινουν γυρο-γυρο στον καδο!!!!Ευχαριστω!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για μην διαφημισω καποιον, βαλτε στην αναζητηση του google "ανταλλακτικά αποπτιλωτήρα πουλερικών" και θα βρειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το παραπανω ισχυει και για σενα Δημητρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τί είναι κοχύλι της λακωνίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.