Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Φτιάχνω μερέντα

φτιάχνω μερέντα

Συνταγή για σπιτική μερέντα

Υλικά για σπιτική μερέντα
2 μέρη ταχίνι μαύρο
1 μέρος μέλι
Χαρουπάλευρο (όσο πάρει)
Λίγα αλεσμένα φουντούκια
Λίγο νερό για το ανακάτεμα

Παρασκευή μερέντας
Ρίχνουμε σε ένα σκεύος το ταχίνι και το μέλι και ανακατεύουμε πολύ καλά για να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα. Αν είναι σκληρό προσθέτουμε λίγο νεράκι.
Ρίχνουμε μία δύο κουταλιές χαρουπάλευρο και τα αλεσμένα φουντούκια.
Ανακατεύουμε ξανά.
Φέρνουμε τη μερέντα στη ρευστότητα που θέλουμε προσθέτοντας ή λίγο νερό ή λίγο χαρουπάλευρο.

Πηγή: Εργαστήρι για την τροφή με το cob.gr: Καταφύγιο Κισσάβου 25-27/11/2011

Διαβάστε ακόμη:Φτιάχνω χαρουπάλευρο και χαρουπόμελο

Δεν υπάρχουν σχόλια :