Ελαιόλαδο και εμπόριο

Ελαιόλαδο και εμπόριο

Ελαιόλαδο και εμπόριο: Πως το Ελληνικό ελαιόλαδο γίνετε χρυσάφι

Η φύση μπορεί να κάνει τη δουλειά της αλλά στις μέρες μας αυτό δεν αρκεί
Όλοι αναγνωρίζουν την ανάγκη ότι για να πάει καλά ένα προϊόν -ένα καλό προϊόν της ελληνικής γης- και να βρει τη θέση στα ράφια των delicatessen αλλά και των άλλων εξειδικευμένων εμπορικών αλυσίδων στο εξωτερικό χρειάζεται να βάλει το χεράκι του ο designer και μαζί με εκείνον οι ειδήμονες του branding και του packaging. Έννοιες που υπερβαίνουν το καλό όνομα και την καλή συσκευασία...

Σπόροι και φύτεμα