Οι αλήθειες για την Ελλάδα

αλήθειες για την Ελλάδα

That's Greece vs That's Not Greece

British Hellenic Chamber of Commerce(BHCC) Annual London Conference~ 8 June 2011

Διαβάστε ακόμη:Δωρεάν βιβλία επιβίωσης

3 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΛΙΠ.
    Με εκαναν να ψηλωσω 1 ποντο ακομα σαν ΕΛΛΗΝΑΣ.
    Αυτη η χωρα ΠΑΝΤΑ ξαναγεννιοταν απο τις σταχτες τις.
    Κατοχη,εμφυλιος,κινηματα,χουντα...μεσα στην πεινα στην εξαθλιωση και στην ρουφιανια καταφερνε να μενει δυνατη με το χαμογελο την ζεστασια και την παλικαρια του λαου της.
    Θα γλυτωσει και απο τους πουλημενους πολιτικους της.Θα γλυτωσει και απο τα οικονομικα παγκοσμια κυκλωματα.Για ενα και μονο λογο που δεν εχει κανενας αλλος λαος.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ,ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΙ ΝΙΚΑΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ...300...ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΒΕΛΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ...
    ``ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΚΙΑ``

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο πραγματικά, υπεραισιόδοξο..
    θα ήθελα τη γνώμη σου για την πώληση "δημόσιων" εδαφών και την παραχώρηση άλλων προς εκμετάλλευση. Υπάρχει ένα ενδιαφέρον άρθρο στην προηγούμενη Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, για το πώς το ξεπούλημα "τρέχει" με κατεπείγοντες ρυθμούς..
    Αναρωτιέμαι πώς θα κρατηθούμε ένδοξοι όπως μας θέλει η ιστορία μας, ενώ θα είμαστε ακτήμονες στην ίδια μας τη χώρα..
    Γιατί εκτός από το ξεπούλημα της "δημόσιας" γης (τα εισαγωγικά λόγω της παραποιημένης ερμηνείας της λέξης και της τραγικής ειρωνείας), ξεπουλιούνται με καταιγιστικό ρυθμό και οι ιδιωτικές περιουσίες, τα ακίνητα, τα σπίτια. Και πουλιούνται σε τέτοιες τιμές, που μόνο ξένοι μπορούν και τα αγοράζουν..
    Αν κάνεις μια βόλτα στα νησιά, στους παραδοσιακούς οικισμούς, θα καταλάβεις για τι μιλάω. Μιλάω πια για ολόκληρες γειτονιές που δεν ακούς την ελληνική γλώσσα.
    Το ανησυχητικότερο δε είναι, ότι οι περισσότεροι νέοι Έλληνες, το δυναμικό της χώρας δηλαδή, εξακολουθούν να βρίσκονται στοιβαγμένοι σε διαμερίσματα μεγαλουπόλεων ενώ η επαρχεία βλέπει τους εναπομείναντες παππούδες της να φεύγουν σιγά σιγά...
    Αυτά όλα τα εδάφη ποιος θα τα προστατεύσει;;;
    Σε ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
    Εις το επανιδείν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/11/11, 10:16 π.μ.

    Το βίντεο κλίπ παράγει ακόμα περισσότερους μύθους απ αυτούς που προσπαθεί να απορρίψει. Όντως δουλευουμε πολλές ώρες αλλά με καινοτόμο παραγωγικότητα σε αστεία επίπεδα.Έχουμε την ελκυστικότερη θαλασσολίμνη στον κόσμο με διαφορά και κάνουμε ότι μπορούμε για να καταστρέψουμε και το χρώμα της και την ομορφιά της. Όποιος πάει στο Αιγαίο πολύ δύσκολα θα εισπράξει τον Αιγαικό μύθο με ότι αυτός συνεπάγεται, αλλά θα χορτάσει αυθαίρετα ενοχλητικά κτίσματα και ξέκωλα μεθυσμένα Αγγλοσαξωνικά παράσιτα.
    Όντως παράγουμε όλα αυτά τα μέταλλα και γαίες αλλά μας τα παίρνουν ξένοι και σε μας μένουν οι θέσεις εργασίας και όχι η υπεραξία της εκμετάλλευσής τους. Το χρυσό ας πούμε δεν τον βάζουμε στα θησαυροφυλάκια μας αλλά τον παραδίδουμε στούς ξένους χωρίς αντάλλαγμα.
    Όσο για τα τρόφιμα που έχουμε την ευλογία να είναι διάσημα παγκοσμίως οι αγροτικοί συνεταιρισμοί έχουν καταστρέψει κάθε έννοια δημιουργίας και ακόμα και σήμερα καλλιεργούμε εκτατικά βαμβάκι και στάρι δλδ προιόντα που γίνονται σε άλλα μέρη του κόσμου καλύτερα και φθηνοτερα αντί να καλλιεργούμε αυτά που μας χαρακτηρίζουν και μπορούμε να τα πουλάμε μεταποιημένα άρα και υπερτιμολογημένα.
    Όσο για την φωτογραφίες με τα μεγάλα έργα για να μας δείξει ο δημιουργός του κλίπ που πήγαν τα λεφτά από τα δάνεια, ένα πράμα μόνο θα πώ, αυτά τα έργα ακόμα τα χρωστάμε και τα πληρώνουμε με διόδια και άλλα χαράτσια.Τα δανεικά τα φάγαν κάποιοι και μείς οι περήφανοι Έλληνες τους έχουμε και τους λιβανίζουμε.
    Η αλήθεια είναι πως στην Ελλάδα, μέσα σε αυτό το χάος, κάποιες στιγμές βγήκαν μερικοί άνθρωποι που απο μόνοι τους γράψαν ιστορία,ενέπνευσαν κάποιους λίγους και πολέμησαν για την ελευθερία τους.
    Πάντα ήταν λίγοι αλλά με πολύ πάθος, ήταν πάντα λιγότεροι απ τους προδότες, προσκυνημένους, ξενόδουλους, μη ξεχνάμε πως τα πρώτα κόμματα στην Ελλάδα ήταν το Φιλορωσσικόν, το Φιλοαγγλικόν και το Φιλογαλλικόν, ακόμα και σήμερα έτσι είναι αλλά κυριαρχούν τα ΦιλοΣιωνιστικόν και ΦιλοΓερμανικόν.
    Μη γελιόμαστε, όσο είμαστε σε συνθήκες παγκοσμιοποίησης και μας κυβερνάνε οι φορείς της μεταπολίτευσης οι Έλληνες δεν έχουμε ελπίδες.

    Λογικό Πρόβατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα