Ανταλλακτική Οικογιορτή στην Ιστιαία στις 17 & 18 Δεκεμβρίου

Ανταλλακτική Οικογιορτή στην Ιστιαία

Ανταλλακτική Οικογιορτή στην Ιστιαία

Στην Ιστιαία μια μικρή ομάδα ανθρώπων στήνει για τρίτη χρονιά, με πολύ κέφι και μεράκι, μια οικογιορτή, στις 17 και 18 Δεκεμβρίου. Ανταλλαγή γνώσεων, εμπειριών και προϊόντων είναι ο κεντρικός άξονας της γιορτής που θα περιλαμβάνει ακόμα ομιλίες, μουσική, εργαστήρια και προβολές!Πρόπερσι την προσπάθεια ξεκίνησε μια μικρή ομάδα ανθρώπων με στόχο τη δικτύωση όλο και περισσότερων Ευβοιωτών που λειτουργούν με βάση αξίες όπως η αυτάρκεια, η ανταλλαγή γνώσεων, προϊόντων και υπηρεσιών, ο σεβασμός στη φύση και η αλληλεγγύη.

Η γιορτή συνδιοργανώνεται από τον συνεταιρισμό “Κάτι τρέχει στα Βασιλικά”, την ομάδα “free and real” που ετοιμάζει οικοκοινότητα στον Άγιο, τους “state of nature” από την Σέττα, τον σύλλογο “Φωτόδεντρο” και κάμποσους παραγωγούς και χειροτέχνες με αποκλειστικά δικά μας προϊόντα.

Το κέντρο βάρους της φετινής γιορτής είναι η ανταλλακτική οικονομία. Θα υπάρχει ενημερωτικό υλικό για τα δίκτυα ανταλλαγών που λειτουργούν στην υπόλοιπη χώρα και δυνατότητα να δημιουργηθούν επιτόπου επαφές για ανταλλαγές.

Τι θα περιλαμβάνει η γιορτή..

  • πάγκοι με προΪόντα, χειροτεχνήματα, βιβλία
  • εργαστήρια για μεγάλους και παιδιά
  • ενημέρωση
  • παρουσιάσεις και προβολές
  • χαριστικό παζάρι
  • μουσική και χορός

Τοποθεσία: Στην κεντρική πλατεία Ιστιαίας
Ώρες λειτουργίας: Από το πρωί στις 10 ως το απόγευμα
Πληροφορίες: 6974227824

Διαβάστε ακόμη:Παραγωγη ενεργειας στο σπιτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα