A seed for change

A seed for change

Ένας σπόρος για αλλαγή-A seed for change

Ένας Έλληνας ο Αλέξης Οικονομίδης και η προσπάθειά του από τη Βηρυτό για τους σπόρους

Ένα συνεχές ντοκιμαντέρ για την ανάληψη δράσης και την ανάκτηση του ελέγχου της τροφής μας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει όλοι να αρχίσουμε να καλλιεργούμε παραδοσιακές ποικιλίες σπόρων, ακόμα και σε γλάστρες στα μπαλκόνια μας ...
Έρευνα, γραφή, παραγωγή, σκηνοθεσία και επεξεργασία από τον Αλέξανδρο Οικονίδη
(Παρακαλώ βοηθήστε με να κρατήσω αυτό το έργο οικονομικά ανεξάρτητο και ζωντανό, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και συμβουλευθείτε)www.aseedforchange.com

Ενισχύστε την προσπάθειά του: http://www.aseedforchange.com/

Διαβάστε ακόμη:Aποθήκευση τροφίμων ανά έτος

4 σχόλια:

  1. Πολύ καλό....αναμένουμε τη δημοσιευση ντου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολύ παρήγορο να βλέπεις όλο και περισσότερους ανθρώπους να επιλέγουν τον πιο όμορφο και δημιουργικό τρόπο να αντισταθούν σε κάτι πολύ άδικο. Ένας σπόρος μέσα στο χώμα με λίγο νερό φυτρώνει με την δική μας ελάχιστη παρέμβαση . Γιατί να μην το κάνω και εγώ και εσύ και όλοι μας; Είναι ίσως ο πιο έξυπνος τρόπος να πετύχουμε την πράσινη ανάπτυξη σε συνδυασμό με την αυτάρκεια. Αν θελήσουν να μας εμποδίσουν θα πετύχουμε δωρεάν περίφραξη της χώρας……. για να μας χωρέσει όλους η φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίος ο Αγέλαος......!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/4/12, 1:26 μ.μ.

    Πιστεύω πως ζούμε σε μία πραγματικά μεταβατική περίοδο,μπαίνουμε σε μία δεύτερη Αναγέννηση.Είναι μία απο αυτές τις ιστορικές περιόδους όπου η κοινή ανθρώπινη συνείδηση διεκδικεί το καλύτερο,διεκδικεί το άλμα στον ουρανό και αυτό είναι πλέον ξεκάθαρο πως επιτυγχάνετε μόνο μέσα απο τον επαναπροσδιοριμό της επαφής μας με τη φύση και του ρόλου μας μέσα σε αυτή.Αστους αφήσουμε να είναι απαισιόδοξοι όσοι δεν πιστεύουν στον άνθρωπο ή ακόμα χειρότερα όσοι θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε πως είμαστε εκ φύσεως κακοί.Όσοι απο μάς έχουν αισθανθεί την αρμονία του να φυτεύεις απλά και μόνο ένα σποράκι ξέρουμε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.Ολοι μαζί να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο απο όπου και αν ξεκινάει ο καθένας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα