Ελεγχόμενη διατροφή

Ελεγχόμενη διατροφή

Ένα video που πραγματικά δεν έχω τρόπο και λόγια να προλογίσω. Ξέρω πως οι πληροφορίες που φτάνουν στα μάτια και τα αυτιά μας είναι πολλές.
Κάποιες μπορεί να είναι αληθινές και κάποιες ίσως όχι. Οφείλουμε να τις θέτουμε υπόψη σας ειδικά σε αυτό το blog που κατά κύριο λόγο ασχολείται με την αυτάρκεια με βάση την διατροφή. Κάθε ένας μπορεί να βάλει τα δικά του “φίλτρα” σε κάθε ανάγνωσμα ή άκουσμα και να πράξει ανάλογα.
Ξέρω πολλούς όμως που αναγκάστηκαν να αλλάξουν τρόπο ζωής και κυρίως διατροφής, γιατί το ένστικτο της επιβίωσης ήταν πολύ πιο ισχυρό από την δύναμη της συνήθειας, για αρρώστιες που σήμερα θεωρούνται ανίατες.

Άλεξ Τζόουνς-Το Απόλυτο Μυστικό για τα Τρόφιμα

Η νόθευση των βασικών καλλιεργιών του πλανήτη, Γενετικά Μεταλλαγμένη Οργανισμοί (ΓΜΟ) και εκ προθέσεως αλλαγμένο νερό, τροφή και αέρα που συνολικά λειτουργούν ως μια επιχείρηση Ευγονικής για να αδυνατίσουν τις μάζες και να επιτύχουν την πλύρους του φάσματος κυριαρχία. Ασπαρτάμη (Sugar Free), τα ΓΜΟ, τα υδραργύρου μολυσμένα, τα φυτοφάρμακα, το υψηλής φρουκτόζης σιρόπι καλαμποκιού, το κλωνοποιημένο κρέας, το rBGH και όλα μπήκαν στην διατροφή μας και στο περιβάλλον - είτε το θέλουμε είτε όχι.

Διαβάστε ακόμη:Αποτοξίνωση οργάνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα