Μία φάρμα για το μέλλον

Μία φάρμα για το μέλλον

Το αγρόκτημα του μέλλοντος για πρωτοποριακούς αγρότες και καλλιεργητές

Η παραγωγός ταινιών άγριας ζωής Rebecca Hosking ερευνά πώς να μετατρέψει αγρόκτημα της οικογένειάς της στο Ντέβον, σε ένα αγρόκτημα χαμηλής ενέργειας για το μέλλον και ανακαλύπτει ότι η φύση είναι το κλειδί.
Με τον πατέρα της κοντά στη συνταξιοδότηση, η Ρεμπέκα επιστρέφει στο αγρόκτημα της οικογένειάς της στο Ντέβον, για να γίνει η επόμενη γενιά στη καλλιέργεια της γης.

Ωστόσο, οι υψηλές τιμές των καυσίμων το περασμένο έτος ήταν μια κλήση αφύπνισης για την Rebecca. Συνειδητοποιώντας ότι το σύνολο της παραγωγής τροφίμων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξαρτάται εντελώς από την άφθονη φθηνή χρήση των ορυκτών καυσίμων, ιδίως του πετρελαίου, θέτει ως στόχο να ανακαλύψει, πόσο ασφαλής είναι αυτή η προσφορά πετρελαίου.

Θορυβημένη από τις απαντήσεις, διερευνά τρόπους καλλιέργειας, χωρίς τη χρήση ορυκτών καυσίμων. Με τη βοήθεια από πρωτοποριακούς αγρότες και καλλιεργητές, η Ρεβέκκα μαθαίνει ότι στην πραγματικότητα είναι η φύση που κρατά το κλειδί για την καλλιέργεια σε ένα μέλλον χαμηλής ενέργειας.

Δείτε ακόμη:Επιστροφή στην Εδέμ

3 σχόλια:

 1. Ανώνυμος31/10/12, 5:13 μ.μ.

  το μυστικο ειναι περμακουλτουρα και εργαλεια του 19ου αιωνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος20/5/13, 10:54 μ.μ.

  Κύριοι/ες καλησπέρα σας. Επιθυμώ να ασχοληθώ με καλλιέργεια αγροκτήματος. Είμαι σχεδόν άσχετος με το αντικείμενο. Σερφάροντας στο διαδίκτυο βρήκα κάποια άτομα τα οποία παρέχουν κάποια τετραγωνικά μέτρα, 50 - 100 περίπου, σε υφιστάμενο αγρόκτημα και άλλες ευκολίες για όποιον επιθυμεί να το προσπαθήσει αλλά βρίσκονται στην επαρχία. Αν γνωρίζετε κάποιον να επικοινωνήσω που κάνει το ίδιο σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ πολύ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γεια σας είμαι Η Καλια Από Λεμεσό δεν δουλευω αλλά γυρευωω δουλειά σε φάρμα αγροκτημα κάτι σε κανένα χωριό είμαι 32. Χρονών αλλά μου αρέσει η φύση αν υπάρχει κάτι για αυτή τη δουλειά θα με ενδιέφερε και θα ήθελα να μου πείτε είμαι προθυμη σε τετειου είδους εργασίας μαρεσει να μαθαίνω ευχαριστώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα