Αναζητώντας το Βάλσαμο στη Γη, στο Σώμα, στη Ψυχή!

Αναζητώντας το Βάλσαμο στη Γη

Re-Green¨Βάλσαμο

Στις 24 με 26 Μαΐουμε το καλοκαιράκι να απέχει μόνο μια βδομάδα μακριά, η Re-Green προσκαλεί το «ΒΑΛΣΑΜΟ» και τη Μαρία Σκαρλή με σκοπό να μοιραστεί μαζί μας, πολύτιμες συμβουλές και γνώσεις μέσα από την μακρόχρονη μελέτη των βοτάνων και της φυσικής θεραπευτικής!
Η περιήγηση μας θα ξεκινήσει στην καλοκαιρινή φύση όπου θα βρούμε πολλές απαντήσεις σε ερωτήματα και μύθους της εποχής μας, ενώ ταυτόχρονα θα ανακαλύψουμε τους τρόπους για μια συνειδητή φροντίδα του εαυτού μας, μέσα από το κόσμο των φυτών και των βοτάνων.

Θα περπατήσουμε στα μονοπάτια του χωριού και θα αναγνωρίσουμε τα βασικά βότανα της εποχής με κύριο το βάλσαμο, θα κουβεντιάσουμε για τις ιδιότητές τους, θα μάθουμε να φτιάχνουμε βαλσαμέλαιο, βάμμα βάλσαμου (υπέρικου), σαπούνια ελαιόλαδου, κηραλοιφές και λιπαρές κρέμες, αντηλιακά και εντομοαπωθητικά, θα μιλήσουμε για τα 3 βασικά αιθέρια έλαια λεβάντα, γεράνι, τεϊοδεντρο και πως μπορούμε να φτιάξουμε από αυτά ένα πλήρες σπιτικό φαρμακείο και τέλος θα απολαύσουμε τα αρωματικά και τα βότανα στο πιάτο μας με σπιτικά φαγητά παραδοσιακές αλλά και ασυνήθιστες γεύσεις!

Αναζητώντας το Βάλσαμο στη Γη

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ... Ποια η επίδραση των χημικών καλλυντικών στο δέρμα μας; Πόσο περισσότερο απολαμβάνει το δέρμα τα φυτικά καλλυντικά χωρίς παράγωγα πετρελαίου; Είναι οι πανάκριβες κρέμες του εμπορίου απαραίτητες για την υγεία της επιδερμίδας μας; Ποια η αλήθεια για τους υψηλούς δείκτες των αντηλιακών; Ποια φρούτα και λαχανικά κάνουν τον ήλιο φίλο μας; Πόσο εύκολο είναι τελικά να φτιάξουμε μόνοι μας ένα σαπούνι με πλούσιο άρωμα και αιθέρια έλαια, χωρίς χημικά υποκατάστατα και ψεύτικες μυρωδιές; Γνωρίζετε ότι και από το δέρμα αναπνέουμε;

* Κόστος Σεμιναρίου :
100 Ευρώ. Συμπεριλαμβάνεται πλήρης διατροφή
Διαμονή:
Ελεύθερο Camping (με δικό σας εξοπλισμό)
Διαμονή σε Παραδοσιακό Πετρόκτιστο Ξενώνα 250 ετών σε 4κλινα δωμάτια 20 Ευρώ (2 διανυκτερεύσεις)
Τοποθεσία:
Στο Οικοτουριστικό κέντρο Re-Green, το οποίο βρίσκεται στο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους χωριό Σελιάνα, 160 χλμ από Αθήνα στη Βόρεια Πελοπόννησο
Πλησιέστερος Σιδηροδρομικός Σταθμός:
Προαστιακός Κιάτου. (Δυνατότητα μεταφοράς στο χώρο κατόπιν συνεννόησης)
Πληροφορίες – Κρατήσεις:info@re-green.gr
Φλέρυ @ +306948407233
* Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων παρακαλείσθε να κάνετε κράτηση το συντομότερο δυνατόν

Πηγή: www.re-green.gr

Διαβάστε ακόμη:Πηγές βιταμινών από βότανα

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος18/4/13, 9:20 μ.μ.

    Τελικά όποιος θέλει χρήματα για να μάθει τον κόσμο κάτι χρήσημο είναι φτωχός !!!!!!
    (Μην μου πει κανείς οτι είναι το φαγητό κ.λ.π)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα