Ανοικτό εργαστήριο κατασκευής βάσης geodesic dome στο Μαραθώνα την Κυριακή 7 Ιουλίου

Ανοικτό εργαστήριο κατασκευής βάσης geodesic dome

Εργαστήριο κατασκευής βάσης geodesic dome

Η ομάδα Σπιθάρι σε συνεργασία με την ομάδα «Εμείς –Τώρα» διοργανώνει μια σειρά από ανοιχτά εργαστήρια με σκοπό τη δημιουργία μιας αυτόνομης οικιστικής μονάδας στην περιοχή του Μαραθώνα
Τα εργαστήρια θα λάβουν χώρα από τον Μάρτιο έως και τον Νοέμβριο.
Οι συμμετέχοντες θα μάθουν να κατασκευάζουν συστήματα ενυδρειοπονίας για παραγωγή φυτών και ψαριών, γεωδαιιτικό θόλο για την κάλυψη στεγαστικών αναγκών, ανεμογεννήτρια για παραγωγή ενέργειας, να διαχειρίζονται χωρίς να σπαταλούν τα απόνερα, καθώς και να εφαρμόζουν μεθόδους περμακουλτούρας και βιοδυναμικής καλλιέργειας με σκοπό να παράγουν μόνοι τους τη τροφή τους./p>

Θεωρούμε σημείο-κλειδί για την επιτυχία της προσπάθειάς μας την ανταλλαγή γνώσης και εμπειρίας όπως και την ελεύθερη διάδοση της πληροφορίας.

Σας περιμένουμε λοιπόν στο Σπιθάρι του Μαραθώνα την Κυριακή 7 Ιουλίου στις 10:00 π.μ., στο 3ο ανοικτό εργαστήριο του εγχειρήματος με θέμα την κατασκευή βάσης γεωδαιτικού θόλου (geodesic dome). Το πλήρες πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε www.spithari.org.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς θα μας βρείτε επικοινωνήστε στο info@spithari.org

Διαβάστε ακόμη:Πηγές βιταμινών από βότανα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα