Πως πίνοντας 3 λίτρα νερό την ημέρα αλλάζει το πρόσωπο

Πως πίνοντας 3 λίτρα νερό την ημέρα αλλάζει το πρόσωπο

Δείτε τις αλλαγές που γίνονται στο πρόσωπο πίνοντας 3 λίτρα νερό την ημέρα

Αν και η επαρκής ημερήσια πρόσληψη νερού είναι ζωτικής σημασίας, λιγότεροι από ένας στους πέντε πίνουν αρκετό. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε τα αποτελέσματα ενός πειράματος.
Η Sarah Smith είναι 42 χρονών μητέρα δύο μικρών παιδιών απ το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή, όπως και πολλοί άλλοι, δεν έπινε την συνιστώμενη ποσότητα -2 έως 3 λίτρα- νερό καθημερινά. Έπασχε από δυσπεψία και είχε τακτικά πονοκεφάλους. Μετά απ τα επανειλημμένα ραντεβού της με γιατρούς και για δύο θέματα, αποφάσισε να λάβει σοβαρά υπόψη τις συμβουλές τους, που και για τις δύο περιπτώσεις, είχαν να κάνουν με την πρόσληψη νερού.

Αποφάσισε να βγει μια φωτογραφία για να δει την διαφορά σε αυτό το ελεύθερο πείραμα που θα επέβαλε στον εαυτό της, πίνοντας 3 λίτρα νερό την ημέρα για έναν μήνα και να δει αν θα είχε οποιαδήποτε οφέλη, πέρα απ τα θέματα υγείας που την απασχολούσαν.

“Είμαι 42, αλλά πρέπει να παραδεχτώ, ότι μοιάζω περισσότερο με 52 σε αυτή την εικόνα. Υπάρχουν σκοτεινές σκιές κάτω και γύρω από τα μάτια μου, που με κάνουν να μοιάζω εξαντλημένη, έχω πολλές ρυτίδες, περίεργες κοκκινωπές κηλίδες και το δέρμα μου στερείται φρεσκάδας. Ακόμα και τα χείλη μου φαίνονται συρρικνωμένα.“
Έβαλε νερό σε διάφορα σημεία τους σπιτιού, με στόχο να πίνει μια μεγάλη κανάτα νερό το πρωί, μια το απόγευμα και την τρίτη το βράδυ.

Οι αλλαγές μέσα σε τέσσερις εβδομάδες

Στο τέλος της πρώτης εβδομάδας είχε ήδη παρατηρήσει ότι βελτιώθηκε η λειτουργία του εντέρου και τα ούρα της ήταν σχεδόν καθαρά. Παρατήρησε σκασίματα στο δέρμα της που ήταν αποτέλεσμα των τοξινών που απέβαλλε το σώμα της. Οι πονοκέφαλοι είχαν ήδη φύγει και είχε βελτιωθεί πάρα πολύ η δυσκαμψία που είχε προηγουμένως το πρωί. Το νερό είναι ζωτικής σημασίας για τη λίπανση των αρθρώσεων.

Σε δύο εβδομάδες είδε βελτίωση της επιδερμίδας της αν και -όπως είπε- τα μάτια της ήταν ακόμα τσαλακωμένα, όμως οι μαύροι κύκλοι είχαν υποχωρήσει. Είχε επίσης μειωθεί η κοιλιά της και η κυτταρίτιδα! Σημαντικό είναι ότι είχε άλλη μια εβδομάδα δίχως πονοκέφαλο.

Την τρίτη εβδομάδα η Sarah ήταν ευτυχής αφού είδε ότι οι ρυτίδες στα μάτια της και οι μαύροι κύκλοι είχαν σχεδόν εξαφανιστεί και το δέρμα της έλαμπε. Συνειδητοποίησε ότι στην πραγματικότητα έτρωγε λιγότερο σε αυτό το στάδιο, αφού συχνά μπερδεύουμε τα σήματα της πείνας με αυτά της δίψας. Έρευνα έχει δείξει ότι η 37% των ανθρώπων διαβάζουν λάθος τα σήματα της δίψας, σαν σήματα πείνας. Το άφθονο νερό την σταμάτησε από το να πέφτει σε αυτήν την παγίδα.

Τι έγινε στο τέλος της τέταρτης εβδομάδας;
Η Sarah είπε “πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω την διαφορά στο πρόσωπό μου. Μοιάζω με μια διαφορετική γυναίκα. Οι σκοτεινές σκιές γύρω από τα μάτια μου έχουν σχεδόν εξαφανιστεί και υποχώρησαν οι πανάδες. Το δέρμα μου είναι σχεδόν τόσο δροσερό όπως ήταν όταν ήμουν παιδί. Η αλλαγή ήταν αξιοσημείωτη, ενώ δεν άλλαξε τίποτα άλλο στην καθημερινή ρουτίνα της εκτός από την πρόσληψη νερού.

Εδώ είναι τα πριν και μετά φωτογραφίες:

Πως πίνοντας 3 λίτρα νερό την ημέρα αλλάζει το πρόσωπο

Όσοι από εσάς έχετε ήδη αλλάξει την συμπεριφορά σας και πίνετε αρκετό νερό τα αποτελέσματα αυτά απλώς επιβεβαιώνουν αυτό που ήδη ξέρετε. Οι υπόλοιποι δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε.

Πηγή: www.dailymail.co.uk/

Διαβάστε ακόμη:Νερό και υγεία

33 σχόλια:

  1. Για σας. θα το εκτιμούσα πολύ εάν με συμβουλεύατε πώς να αντιμετωπίσω
    την έλλειψη ασβεστίου σε ντομάτες και πιπεριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ασβεστιο σπανια λειπει απ το χωμα. Το συμπτωμα της ελλειψης του ειναι αποτελεσμα του τροπου που ποτιζουμε. Ειτε δεν εχουμε σταθερο ρυθμο σε χρονο και ποσοτητα, ειτε ποτιζουμε περισσοτερο απ οτι χρειαζονται, οποτε τα φυτα δεν μπορουν να αντλησουν τα θρεπτικα συστατικα. Ομως αν θελουμε να αντιμετωπισουμε την ελλειψη του, μπορουμε τα ψεκαζουμε με υγρο ασβεστιο καθε 15 μερες. Πωλειται στα γεωργικα φαρμακα και αν το ψαξεις θα βρεις και βιολογικο. Ο ψεκασμος των φυλλων δινει αμεσα αποτελεσματα, ενω οτιδηποτε αλλο προσθεσουμε στις ριζες καθυστερει να απορροφηθει για τους λογους που σου εξηγησα στην αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Chris σε ευχαριστώ .Ποτίζω κάθε τέσσερις ημέρες με σταγονίδια για
    μια ώρα περίπου , σε 250 φυτά ~.Θα ακολουθήσω
    τη συμβουλή με το ψέκασα ασβεστίου και βλέπουμε.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η χρονικη αποσταση ειναι καλη, ομως τσεκαρε το χωμα την τριτη μερα σε βαθος 15-20 εκατοστων να δεις τι γινεται. Μηπως μειωσεις τον χρονο που ποτιζεις. Επισης καλα ειναι να ποτιζεις μακρια απ την ριζα. Καποιες ποικιλιες (πχ ρομα) ειναι πιο ευαισθητες στο νερο και αντιδρουν πιο ευκολα με την ταπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χρηστος6/7/14, 6:58 μ.μ.

    Για σας . Ερώτηση
    πρώτη .Το σπρέι σκόρδου καυτερής πιπεριάς, πόσες φορές πρέπει να το επαναλάβουμε
    και σε τι χρονικά διαστήματα (σε περίπτωση τετρανυχου) ;

    Ερώτηση δεύτερη.
    Μπορούμε να φτιάξουμε αρκετό και να το φιλαξουμε για καιρό; Η πρέπει κάθε φορά
    να φτιάχνουμε καινούριο; Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορεις να επαναλαμβανεις οσο συχνα θελεις.
    Μπορεις να το φυλαξεις εως μια εβδομαδα σε σκουρο μπουκαλι στο ψυγειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χρηστος7/7/14, 1:09 π.μ.

    Σε ευχαριστώ για την πληροφορία.
    Και μια ακόμη ερώτηση. Χρειάζεται να ψεκάσω μόνο τα φυτά που φαίνονται ότι έχουν
    προσβληθεί, ή και τα υπόλοιπα ;Ευχαριστώ και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το καλυτερο για την βιολογικη αντιμετωπιση ειναι να τα εφαρμοζουμε αυτα προληπτικα. Η μυρωδια του σκορδου θα κρατησει και τις βρωμουσες μακρια απ τις ντοματες σου. Οποτε μπορεις και τα υπολοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χρηστος7/7/14, 9:44 π.μ.

    Ευχαριστώ πολύ .(έχω πολύ ράντισμα το απόγευμα!!!) Καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πριν 2 μηνες περιπου αγορασα 200 ορτυκια ,ο πωλητης ειπε οτι ειναι 4,5 μηνων κ εχουν αρχισει να γεννανε.Απο τοτε εκτος του οτι μεσα σε μια βδομαδα ψοφησαν γυρω στα 50 , δεν εχουμε δει ουτε 1 αυγο.Ψαχνω κ 2 κ 3 φορες την ημερα αλλα τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημερα.
    Η κολλα αλευριου ενδεικνυεται και για μικρα μυρμηγκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οχι γιατι στεγνωνει. Ομως μπορεις να χρησιμοποιησεις αυτοκολλητη χαρτινη ταινια την οποια θα βαλεις αναποδα ή διπλης οψεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κατερίνα!26/8/14, 1:20 π.μ.

    Καλησπέρα!
    Πριν ένα χρόνο περίπου αγόρασα μια μικρή (σχετικά) λεμονιά!
    Την άνοιξη ήταν η πρώτη φορά που της έβαλα Fe (το αναφέρω γιατί δεν ξέρω αν έχει σχέση). Πριν ένα μήνα ανακάλυψα πως έχει ψευδόκοκκο, ποια συνταγή απο τις παραπάνω θα μπορούσα να κάνω για να ψεκάσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εννοεις οτι εβαλες Sequestrene 1138 Fe;


    Αργησες λιγο με τον ψευδοκκοκο... Πρεπει να τον αντιμετωπιζουμε αμεσως, πριν δημιουργησει σκληρο περιβλημα. Βασικα, αραιωσε το φυλλωμα για να τον εκθεσεις στον ηλιο και ψεκασε με 3 κουταλιες σαπουνι των πιατων και 2 οινοπνευμα ανα λιτρο νερου. Μετα απο μια εβδομαδα επανελαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στεφανία26/9/14, 11:34 π.μ.

    KΑλημέρα σας!! Ηθελα μια συμβουλή για τον πλατύφυλλο βασιλικό μου που άρχισε να εμφανίζει διάφορα στα φύλλα του!!! ...μαύροι κόκκοι κάθονται στα φύλλα, καποια άλλα είναι σαν να έχουν σαλιωθεί κ έχουν στεγνώσει τα σάλια στο φύλλο, κάποια τριτα σαν να τα τρώει κάτι...και μου φαίνεται ότι απέκτησε σε νε΄'οτερα φύλλα καποιες μικρές ασπρες κηλιδίτσες..ολα αυτά είναι μία "αρρώστια" ή πολλές και τί πρέπει να κάνω να τον σώσω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καποιο σαλιγκαρι μασουλαει τον βασιλικο σου. Αν τον εχεις σε γλαστρα θα το βρεις, γιατι αφηνει σημαδι απο οπου περναει. Ομως ο βασιλικος ειναι μονοετης. Θα εξαρτηθει απο τον καιρο και απο το αν αφαιρεις τα ανθη, το για ποσο θα τον χαιρεσαι ακομη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπερα, εχω ενα βασιλικο σε γλαστρα και προσεξα οτι εχουν παει πανω του κλασοπαπαδιες(βρωμουσες) με αποτελεσμα να εχουν αρχισει τα φυλλα του να χαλανε. Τι μπορω να κανω για να τις σπομακρυνω; Ευχαριστω εκ των προτέρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα παρεις ενα κουπακι, θα ριξεις μερικες σταγονες σαπουνι των πιατων και νερο. Θα χτυπησεις με ενα κουταλι το μιγμα για να αφρισει, θα το βαλεις απο κατω τους και θα χτυπας τα κλαδακια για να πεσουν μεσα. Ο αφρος δεν θα τις αφησει να βγουν και θα πνιγουν. Αλλος τροπος για να απομακρυνθουν, δεν νομιζω να υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλημερα , θα ηθελα να ρωτησω το εξης : εχω φυτεψει πικροδαφνη σε δυο γλαστρες και ολο πιανουν ψωρα !!! Τι να κανω ? Ευχαριστω πολυ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θα τις ψεκασεις με θερινο πολτο. Φανταζομαι πως γνωριζεις οτι η πικροδαφνη ειναι δηλητηριωδες φυτο και δεν τις εχεις σε μερος που θα ερχεστε σε επαφη μαζι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. h lemonia moy ston kormo tis evgale retsini k epektinete.pos na soso to dentro oikologika?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. kalispera fisika !!!!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θα την ψεκασεις με βορδιγαλειο πολτο, μια τωρα -σε περιοδο που δεν θα εχει βροχες- και μια νωρις την ανοιξη. Επισης θα προσεχεις οταν την ποτιζεις να μην βρεχεις τον κορμο. Καλυτερα ειναι να κανεις ενα αυλακι περιμετρικα στο μισο μετρο και να ριχνεις εκει το νερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλησπέρα.Έχω έναν βασιλικό, είναι ο πλατύφυλλος και τον φύτεψα τον Αύγουστο. Τώρα τελυταία έχω παρατηρήσει οτι όταν ποτίζω το χώμα εμφανίζονται πάρα πολλά μικρά μυγάκια και πετούν γύρω από το φυτό....αλλά έχω δεί και στον χώρο της κουζίνας που είναι ο βασιλικός μου. Κοίταξα όλα τα φύλλα του και δεν υπάρχει κανένα ζωύφιο. Τι μπορώ να κάνω για να απαλαγώ από τα μυγάκια;;; Θα προτιμούσα κάποιο οικολογικό προιόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γεια σας

    Εχω και εγω ενα προβλημα..

    Λοιπον ειχα παρει το καλοκαιρι λιγο σεδο( ειναι καπως ετσι σε πρασινο.. http://s899.photobucket.com/user/stefanos214/media/Sedum/Sedum_rubrotinctum2.jpg.html )..πηρα μερικα και τα εβαλα σε μια γλαστρα μικρη ετσι για ομορφια..Εε λοιπον πριν κανεναν μηνα το πολυ αρχισαν να εχουν προβλημα..αρχικα νομιζα οτι τα ποτιζα πολυ..αλλα τελικα τρ παρατηρησα οτι εχει κατι μικρα ζωακια...
    (ειναι καπως ροζ..νομιζω πως εχουν μικρα ποδια..και κολλανε πανω στα φυτα)..Ψαχτηκα λιγο και τλκ νομιζα πως ειναι ψευδοκοκκοι..
    Το θεμα μυο ειναι οτι εχουν εξαπλωθει αρκετα..(οχι υπερβολικα...αλλα στα 10 ξερω γω τα 4 θα χουν). Πως μπορω να απαλλαγω απ αυτα(χωρις χημικα);;

    Εγω εκανα κατι για να δω αν πετυχει..παιζει να κανα και βλακεια..
    Πηρα ενα σκορδο..το καθαρισα λιγο..το εκοψα στην μεση και το ακουμπησα πανω σε μια πετρα πυο ειναι στην γλαστρα με τα φυτα..
    Μετα διαβασα καπου οτι και το μελι βοηθαει..οτι κολλανε στο μελι..
    ετσι πηρα μια οδοντογλυφιδα και την αλυψα με λιγο μελι..
    και ην εβαλα μεσα στο χωμα(με την μερια οπου εχω το μελι να ειναι πανω..στον αερα..)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πόσα γράμμάρια κρέας μπορείς να πάρεις από ένα ορτύκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ !!!

    ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΡΙΣ ΕΛΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ 13 ΕΙΧΑΝ
    ΕΛΙΕΣ ! ΤΗΣ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΣΟΒΑΡΕΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΛΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ 14 ΟΥΤΕ
    ΤΟ 15 ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΓΙΚΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΟΣ ! ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΑΚΑΡΠΙΑ ΤΟΥΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. οι ελιες σε τοσο περιορισμενο χωρο δυσκολα θα σου κανουν προκοπη. στο φυτωριο που τις ειχαν προφανως καποιος γεοπονος προσθετε ολα τα απαραιτητα συστατικα στις σωστες δοσεις και για αυτο ειχαν καρπο, ενας ερασιτεχνης ομως δυσκολα θα μπορουσε να το κανει αυτο. εαν δεν βρεις χωρο να της φυτεψεις στο εδαφος τοτε καλυτερα να απευθυνθεις σε γεοπονο να σου δωσει ακριβεις οδηγιες γιατι αλλιως μπορει να καταστραφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΔΗΜΗΤΡΗΣ12/5/15, 11:52 μ.μ.

    καλημερα ευη ειμαι ο βιοκαλλιεργητης σχτετικα με το ομορφο βασιλικο παρε ενα μεγαλο πορτοκαλι και τριψτε με το ψιλο τρι
    φτη μετα βαλε μεσα ψεκαστικο νερο και βαλε μεσα την φλουδα πορτοκαλιου και τριμμενο πορτοκαλι και μερικα ξυλακια γαριφαλο μετακινησετο πανω κατω και αστο 2 μερες και ψεκαστε το μια φορα το βραδυ εαν εχει καλο αποτελεσμα τοτε τα μυγακια θα εχουν φυγει ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Vasiliki Tsiounta24/6/15, 6:43 μ.μ.

    Καλησπερα...σημερα παρατηρησα στην λεμονια μου που εχω σε γλαστρα να εχει ψευδοκοκκο....τι μου προτεινεται??μπορω να τον καταπολεμησω με βιολογικο φαρμακο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Vasiliki δες εδώ για την ψώρα
    http://www.ftiaxno.gr/2013/03/blog-post_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 2 κουταλιες του γλυκου σαπουνι των πιατων και 1 οινοπνευμα, ανα λιτρο νερου. Θα ψεκαζεις καθε 3 μερες. Αφου ειναι στην αρχη, θα ειναι ευκολο να την καθαρισεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα